Bahçelievler Ortaokulu

Vizyon: Milli değer ve kimliğini kaybetmeden , evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda,Ülkemizin dünya lideri olmasına en büyük katkıyı sağlayan, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, çağdaş, demokratik, verimli, yeteneklerine uygun mesleği seçebilen, mutlu ve sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren eğitim, öğretim ortamı oluşturmaktır

Misyon: Bahçelievler Ortaokulu olarak; tüm öğrencilerimize eşit imkanlar sunmak, onların; demokratik, hür, sağduyulu düşünüp kara verebilen, soran ve sorgulayan, kendine güvenen, araştırmacı, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, milli ve manevi değerlerimize saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini seven, bireysel ve toplumsal başarıyı yakalayabilmek için sürekli ve planlı çalışmanın gereğine inanmış bireyler yetiştirmek ve onların hayata hazırlayacak çalışmalar yapmak istiyoruz.

Başarılar: Okulumuzda 2012-2013 yılında SBS ve PYBS sınavına giren öğrencilerimizden 23 tanesi aralarında Fen ve Anadolu Liseleri de olmak üzere değişik Ortaöğretim kurumlarına yerleşmiştir.12 Öğrencimiz ise bursluluk sınavında başarılı olarak burs almaya hak kazanmıştır. FEN LİSESİ 1 KİLİM SOSYAL BİL. LİSESİ 1 ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 1 SAĞLIK MESLEK LİSESİ 3 ANADOLU LİSESİ 10 MESLEK LİSELERİ 7 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında Okul Kız Hentbol Takımımız il ikincisi olmuştur.

Saatler: 08:30-15:05
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer -

WEB - https://bahcelievlerortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELİEVLER MAH. 2170. SK. BAHÇELİEVLER ORTAOKULU NO 71 MELİKGAZİ / KAYSERİ

Yerleşim Yeri - TOKİ MELİKGAZİ KONUTLARI İLE BEYAZŞEHİR MAHALLESİ ARASINDA

Ulaşım 15DK ARALIKLARLA BELEDİYE OTOBÜSLERİ